Probabil
mulți dintre noi ne-am pus întrebarea cum se poate folosi lămâia
întreagă, fără pierderi. Este simplu, se poate pune lămâia în
congelator. Odată ce lămâia este congelată, utilizaţi răzătoarea
şi radeti lămâia întreagă (nu este nevoie să o cojiţi) şi
presăraţi pe alimente.
Presăraţi-o
pe salate, îngheţată, supă, tăiţei, sos de spaghete, orez,
sushi, în ceai şi alte băuturi, etc. Gustul alimentelor va fi
îmbunătăţit în mod neaşteptat.
Cel
mai probabil, vă gândiţi la lămâie doar pentru conţinutul ei de
vitamina C, nu mai mult. Care sunt avantajele majore ale folosirii
lămâii întregi, altele decât pentru producerea deserturilor şi a
adăuga un gust nou pentru mâncărurile tale?
Ei
bine, coaja de lămâie conţine de 5 până la de 10 ori mai multe
vitamine decât sucul de lămâie în sine. Fructul întreg este
considerat ca un agent anti microbian cu larg spectru care
controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra
paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea
arterială foarte înaltă şi este antidepresiv, combate tensiunea
şi bolile nervoase.
De
acum, în urma acestei proceduri simple de a congela lămâia
întreagă şi a o rade pe felurile dvs. de mâncare, puteţi consuma
toate substanţele nutritive. De asemenea, este bine să ştiţi că
simpla coajă de lămâie are proprietăţi regenerative pentru
sănătate, prin eradicarea elementelor toxice din organism.
Deci,
puneţi lămâia în congelator şi apoi daţi-o pe răzătoare şi
adăugaţi în alimente în fiecare zi. Acesta este un element-cheie
în a face produsele alimentare mai gustoase şi pentru a vă ajuta
să trăiţi mai sănătos.
Cu
un singur amendament: ar trebui totuşi rasă puţin coaja de
deasupra, deoarece conţine substanţe care se pun pentru a rezista
mai mult pe timpul transportului, iar lămâia ţinută cam o
jumătate de oră în apă cu bicarbonat şi apoi pusă în
congelator.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Orice comentariu este binevenit, atât timp cât acesta se referă la idei și conținut, fără a fi folosite atacuri la persoană și limbaj licențios.