Lămâia congelată

Sursa foto ziarulring.ro



Probabil mulți dintre noi ne-am pus întrebarea cum se poate folosi lămâia întreagă, fără pierderi. Este simplu, se poate pune lămâia în congelator. Odată ce lămâia este congelată, utilizaţi răzătoarea şi radeti lămâia întreagă (nu este nevoie să o cojiţi) şi presăraţi pe alimente.

Presăraţi-o pe salate, îngheţată, supă, tăiţei, sos de spaghete, orez, sushi, în ceai şi alte băuturi, etc. Gustul alimentelor va fi îmbunătăţit în mod neaşteptat.

Cel mai probabil, vă gândiţi la lămâie doar pentru conţinutul ei de vitamina C, nu mai mult. Care sunt avantajele majore ale folosirii lămâii întregi, altele decât pentru producerea deserturilor şi a adăuga un gust nou pentru mâncărurile tale?

Ei bine, coaja de lămâie conţine de 5 până la de 10 ori mai multe vitamine decât sucul de lămâie în sine. Fructul întreg este considerat ca un agent anti microbian cu larg spectru care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arterială foarte înaltă şi este antidepresiv, combate tensiunea şi bolile nervoase.

De acum, în urma acestei proceduri simple de a congela lămâia întreagă şi a o rade pe felurile dvs. de mâncare, puteţi consuma toate substanţele nutritive. De asemenea, este bine să ştiţi că simpla coajă de lămâie are proprietăţi regenerative pentru sănătate, prin eradicarea elementelor toxice din organism.

Deci, puneţi lămâia în congelator şi apoi daţi-o pe răzătoare şi adăugaţi în alimente în fiecare zi. Acesta este un element-cheie în a face produsele alimentare mai gustoase şi pentru a vă ajuta să trăiţi mai sănătos.

Cu un singur amendament: ar trebui totuşi rasă puţin coaja de deasupra, deoarece conţine substanţe care se pun pentru a rezista mai mult pe timpul transportului, iar lămâia ţinută cam o jumătate de oră în apă cu bicarbonat şi apoi pusă în congelator.

Comentarii