Maybe Marcela Cuzic

Sursa foto Gabriela Gevelegean

În ziarul nostru vom promova cu o anumită constanţă oameni care au ceva de spus din Constanţa şi nu numai. Am considerat că este nevoie de aşa ceva în media, în condiţiile în care presa românească este arhiplină de articole care scot în evidenţă părţile negative ale societăţii.
Un astfel de exemplu ar fi oameni care fac din munca lor o pasiune şi care se străduie să-şi ducă la îndeplinire idealurile şi să-şi rafineze munca, până la o aduce la un nivel calitativ cât se poate de înalt.
Chiar aici, în Constanţa, este o persoană de genul acesta şi anume Marcela Cuzic, designer şi creator de modă, cunoscută de către pasionaţii de modă, dar şi de iubitorii de frumos. Rezultatele muncii acesteia se văd în produsele expuse în magazinul Maybe, ce funcţionează ca un show-room. Toate creaţiile de aici sunt unicat şi acoperă o gamă largă de gusturi, încercând să satisfacă de asemenea o clintelă cuprinsă între vârstele 20 până la 60 ani. Magazinul are un aer primitor, cu accente vintage, unde orice clientă sau potenţială clientă este întâmpinată de un zâmbet amabil chiar de la intrare şi consiliată şi sfătuită de un personal profesionist, dar şi de către însăşi amfitrioana casei, Marcela Cuzic. Mai exact, magazinul se adresează oricui îşi doreşte un outfit pentru un eveniment special şi nu numai. Orientarea este exclusiv către clientă, în funcţie de evenimentul sau de situaţiile în care va merge aceasta.
Având în vedere că Marcela Cuzic este şi stilist de modă, aici poţi avea parte de consiliere în ceea ce priveşte tot ce ţine de imagine personală, indiferent că este vorba de un eveniment deosebit sau pentru ţinute casual ori business. Se ţine cont în primul rând de aspectul fizic al persoanei, de personalitatea acesteia, apoi de evenimentul respectiv şi de gusturile personale ale fiecăreia. Consilierea cuprinde şi accesoriile aferente, coafura şi machiajul care completează imaginea. În concluzie, oricine îşi doreşte un stil personal, de efect şi bazat pe un simț estetic profesionist, MAYBE ( poate) găsi aici ceea ce îşi doreşte.
Preţurile nu sunt mari, ţinând cont de toate serviciile oferite, de originalitatea creaţiilor şi de calitatea lor. O rochie de seară pleacă de la suma de 700 lei şi ajunge la 1100 lei, în funcţie de materiale şi de complexitatea design-ului.

Autor: Gabriela GEVELEGEAN


Comentarii