Afacere de succes în domeniul educației



Cei mai mulţi antreprenori care au investit în sistemul privat de educaţie sunt tinerii părinţi dornici să construiască un viitor mai bun pentru copiii lor. Prin determinarea lor de a construi sisteme educaţionale la standarde internaţionale, părinţii reuşesc să producă schimbări majore asupra modului în care copiii sunt educaţi. Concepte educaţionale noi ajung în prim-plan cu ajutorul părinţilor investitori, aducând cu sine progresul în dezvoltarea copiilor.

Limba engleză este esenţială pentru dezvoltarea socio-culturală a copiilor, iar asimilarea limbii engleze de la o vârstă cât mai fragedă asigură succesul în mediul profesional pe viitor. Însă cercetătorii demonstrează că beneficiile de care se bucură un copil bilingv sunt mult mai mari. Copiii bilingvi tind să se descurce mai rapid în situaţii problematice, au o memorie mai bună, văd lucrurile din mai multe perspective şi se pot concentra mai bine. 

În România, un număr de câteva mii de copii se bucură de rezultate excepţionale în învăţarea limbii engleze aşa cum învaţă limba maternă, printr-o metodă recunoscută în întreaga lume de 30 de ani. În peste 23 de centre educaţionale din ţară, elevii învaţă cum să devină bilingvi prin conceptul de învăţare distractivă, care se află la baza metodei Helen Doron English. Părinţii, suprinşi de rezultatele rapide obţinute pe termen lung în învăţarea limbii engleze aleg să-şi dedice cariera şi experienţa profesională în beneficiul educaţiei.

Un astfel de model de succes vine de la Constanţa, unde o mamă a decis să-şi dedice cariera şi experienţa de business de 6 ani deschiderii de centre educaţionale. În prezent, 5 centre educaţionale sunt deschise în regim de franciză în Constanţa şi în Bucureşti, şi generaţii întregi de copii educaţi cu metoda Helen Doron English, care ne spun o poveste autohtonă de spirit antreprenorial.

"Totul a început cu surpriza pe care am avut-o atunci când am descoperit modul în care funcţionează metoda pentru copiii mei. Au început să vorbească limba engleză natural, imediat şi au asimilat bazele limbii engleze pe termen lung. Cel mai important aspect este că nici măcar nu au simţit că învaţă, lecţiile petrecându-se mai mereu în momente de joacă atent concepute de către profesori. Fiica mea spune adesea că învaţă noi cuvinte în engleză atunci când se joacă la clasă, iar fiul meu a absolvit deja două examene internaţionale de testare a limbii engleze. Metoda a funcţionat exemplar pentru copiii mei şi mi-am dorit să aduc în viaţa multor părinţi această bucurie. De aceea am ales să deschid centre educaţionale Helen Doron English în Constanţa şi în Bucureşti, prin sistemul de franciză oferit de companie. Deopotrivă părinţi şi profesori aleg să investească în domeniul educaţional privat în România, şi mizează puternic pe franciza Helen Doron English", declară Ştefania Filip, master francizor pentru Helen Doron English România Sud-Est.

Această instituţie internaţională în regim de franciză, un model de succes deja cunoscut în România, este concentrată pe predarea limbii engleze ca limbă maternă. Prezenţa în peste 30 de ţări din lume şi experienţa de 30 de ani în educarea copiilor îşi spune cuvântul, iar instruirea constantă a profesorilor şi a francizaților vine mereu cu rezultate de excepţie, în creştere de la an la an. Părinţii şi profesorii care văd rezultatele surprinzătoare la copiii lor, aleg în multe cazuri să-şi clădească propriul centru educaţional. Iar ajutorul nu ezită să apară din partea francizei. Investiţiile private în educaţie presupun în mod obişnuit fonduri consistente şi o minimă experienţă de business. Însă aici, lucrurile stau altfel. Cu o investiţie minimă şi cu ajutor de business primit din partea francizei chiar dinaintea deschiderii unui centru, Helen Doron English se poziţionează drept o alegere de top în investiţiile private în educaţie.

Peste 2 milioane de copii din întreaga lume vorbesc astăzi engleză datorită acestei instituții. Centrul Internaţional Helen Doron English din Constanţa a fost nominalizat la gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educaţiei copilului.

media.log


Comentarii