In acest week-end Internet nelimitat

În acest weekend (13-14 februarie), timp de două zile, Vodafone va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă din România, indiferent de reţeaua pe care o utilizează, să navigheze gratuit pe internet. Această experienţă gratuită de date, fără costuri suplimentare şi limitări de viteză, este valabilă pentru toţi utilizatorii serviciilor Vodafone - abonaţi, clienţi ai cartelei sau ai serviciilor de business. Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone vor putea să beneficieze de internet gratuit, solicitând o cartelă SIM în orice magazin Vodafone sau în reţeaua sa de magazine partenere. Spotul dedicat campaniei “Weekend de net nelimitat” poate fi urmărit aici.

Metroul Bucureşti devine una dintre cele mai mari zone de internet din Europa
De asemenea, utilizatorii serviciilor Vodafone România vor beneficia de trafic gratuit de date la metroul din Bucureşti, ce va deveni, până la sfârşitul lunii viitoare, “Supernet 4G City” - una dintre cele mai mari zone de internet din Europa. Aceştia vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicaţii mobile (HBO GO sau Zonga), încerca noi experienţe digitale (precum conţinutul îmbogăţit al Bibliotecii Digitale, în parteneriat cu Humanitas, sau conţinut digital de business) şi să beneficieze de conţinut util în aplicaţii ca MyVodafone, ce poate fi descărcată de la adresa www.vodafone.ro/aplicaţii sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online.

Reţeaua certificată Best în Test a Vodafone devine prima reţea garantată
Vodafone România a devenit primul operator care garantează nivelul de satisfacţie pentru toţi utilizatorii săi - abonaţi, clienţi ai cartelei sau ai serviciilor de business - prin certificarea „Best în Test” de către P3 Communications. Dacă, din orice motiv, un utilizator al serviciilor companiei nu este complet satisfăcut şi oferă feed-back în această privinţa, va fi recompensat cu o zi întreagă de internet gratuit, anunţă Vodafone România.

„Dorim să evidenţiem cea mai recentă realizare a reţelei noastre, certificarea Best în Test pentru date şi voce, şi să demonstrăm supremaţia reţelei noastre, devenind primii care garantăm satisfacţia clienţilor noştri, indiferent de tipul serviciilor utilizate, în concordanţă cu noua noastră campanie: “100% mulţumit sau recompensat”. Mai mult decât atât, pentru a îmbunătăţi şi mai mult nivelul satisfacţiei clienţilor, suntem receptivi pentru orice utilizator şi îl recompensăm printr-o zi întreagă de trafic gratuit de date, pentru a-l folosi în reţeaua noastră”, a declarat Andrea Rossini, director consumer business unit al Vodafone România.

Începând din data de 16 februarie, toţi utilizatorii vor putea oferi feed-back despre serviciile Vodafone România, direct prin intermediul aplicaţiei MyVodafone. Fiecare utilizator care oferă un feed-back relevant, primeşte o zi de internet gratuit. Bonusul va fi activat în maxim 48 de ore de la completarea formularului din aplicaţie şi va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, în întreagă lume. (D.N.)

Comentarii