Britanicii de la Editors își aduc visele și-un album incredibil, la Constanța


Aparițiile live al trupei Editors sunt legendare. Exact în urmă cu o săptămână, au ținut cu mâinile în aer și cu fluturii în stomac peste 135.000 de oameni la Glastonbury, festivalul-mastodont al Marii Britanii. Al cincilea și cel mai nou album Editors, “In Dream”, ieșit din studio în octombrie 2015, este unul dintre motivele de mândrie ale trupei. Produs în regim propriu, fără nici o colaborare cu casele de discuri, albumul a ajuns rapid în primele 5 locuri în topurile britanice, și strălucește prin hit-uri precum “Life is a fear” sau “No harm”. Odată cu lansarea albumului, baieții de la Editors își duc indie rockul într-un turneu de promovare prin toată Europa, ce include zeci de concerte. În august, țin capul de afiș la Spellground, a must-SEA festival.

Mulți i-au comparat cu U2, Joy Division, Interpol. Dar nu pentru mult timp. Pentru că acordurile inedite și stilul vocal inconfundabil al lui Tom Smith au spus lumii sus si tare: Editors sunt incomparabili. De la primele piese de referinta, „Bullets”, „Munich” sau „Blood”, până la excelentul “Papillon” sau cel mai recent single devenit hit, „All The Kings”, trupa britanică a cunoscut multe puncte culminante în cei 14 ani de activitate. Albumul definitoriu rămâne „The Weight Of Your Love” din 2013, care a cucerit topurile în toată Europa și i-a făcut pe băieți de nelipsit din marile festivaluri. Cu vânzări cumulate de peste 2 milioane de exemplare în toată lumea, cei de la Editors au ars repede procesele: de la trupa de facultate la maturitate și deja în panteonul legendelor muzicii britanice.

Editors vor urca pe Master Stage, cea mai mare scenă găzduită vreodată de orașul Constanța (peste 300 mp) sâmbătă, pe 13 august. Biletele pentru o zi la Spellground Festival costă 130 de lei, până pe 15 iulie. La intrare, în ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la prețul de 185 lei.

Ultimele 4000 abonamente la prețul de 295 lei pot fi cumpărate pe http://www.eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim sau pe http://www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Despre Spellground Festival – a must-SEA festival

   3 zile de festival
 18 artiști internaționali
 44 artiști români și new comers
 3 scene: Master Stage, Ground Stage și Electronic Wave stage

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, între 12 și 14 august, înainte de Ziua Marinei, în cel mai plin weekend prelungit al verii. Spellground Festival se anunță o experiență de zeci de ore de muzică live, activități artistice și culturale și distracție, toate în aer liber. Pe lângă asta, camping exclusiv Spellground cu vedere la mare și ieșire la plajă în Năvodari, transport gratuit cu double-decker între toate zonele pe toată perioada festivalului (pe baza brățării de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus (disponibile în curând), sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping și multe alte surprize. Cele patru mari elemente: Pâmant, Soare, Apă și Aer se vor uni cu un al cincilea element, Vibe-ul mulțimii, într-o experiență fără precedent în județul Constanța. 


SPELLGROUND.RO

Comentarii