Iluzii în care cred românii și care blochează evoluția

Sursa foto contrasens.ro


Iluziile în care credem (sau cred mulți din jurul nostru) sunt o consecinţă a tehnicilor de distrugere mentala premeditată. Aceste iluzii ni se induc, ni se strecoară în minte, nu sunt verbalizate, nici nu mai sunt conștientizate, ci doar aplicate în mod mecanic în viața de zi cu zi. Desigur că iluziile în care cred românii au un caracter general, putând fi regăsite la mai multe popoare. Însă noi, aici, ne rezumăm la cele neaoșe, la cele cu care ne confruntăm pe plan național. Iată  mai jos câteva exemple reprezentative:

I.Școala ne educă și ne informează - FALS! 
Școala, în prezent, doar mimează educația și ne înregimentează, ne educă să fim obedienți și să respectăm autoritatea. Adevărata informare trebuie să o facem noi singuri, pe cont propriu. Informațiile cu adevărat importante pentru viața noastră nu le aflăm nici din școală, nici din mass-media (cu atât mai puțin de la TV).

Bineînțeles că este vorba de învățământul actual, distrus premeditat de cei care conduc România, pentru că un popor needucat e mai ușor de controlat. Vorbim comparativ cu un sistem ideal/normal, nu cu sisteme din alte țări (care pot fi chiar și mai proaste decât al nostru). Mai nou, foarte mulți tineri români termină liceul și nu știu nici măcar să scrie corect. Asta spune multe despre un sistem de învățământ. În plus, școala înregimentează și învață copilul încă de mic să fie OBEDIENT în fața ”Autorității”, fapt care e o mare problemă a societății. În mod normal copilul/tînărul/adultul trebuie să pună la îndoială cam tot ce i se livrează, dacă vrea să ajungă în final la informația corectă/adevărată.

II.Doctorii știu ce e cel mai bine pentru sănătatea noastră - FALS! 
Doar unii medici știu. Cei care sunt dispuși să citească pe cont propriu și să afle ADEVĂRUL din spatele industriei medicale. Dar aceștia sunt excepții. Cei mai mulți aplică ce au învățat în școală, iar școala medicală ne învață să oferim bolnavilor medicamente și tratamente ineficiente, ba chiar dăunătoare. Cel mai dur exemplu este cel reprezentat de ”industria cancerului”. Deși există leacuri naturale eficiente, non-toxice, pentru cancer, medicii continuă să fie criminali și să recomande chimioterapie toxică perfect ineficientă. Din păcate românii respectă cu sfințenie ”Autoritatea”, fie ea medic, profesor, televizor, specialist, preot etc.

III.Cancerul este incurabil - FALS! 
În realitate, cancerul este vindecabil, chiar și în stadii avansate, dacă ești dispus să citești și să afli cum să te vindeci. Doar specialiștii sclavi ai medicinei clasice, ai industriei farmaceutice, ne învață din ignoranță/inconștiență/rea voință că trebuie să te otrăvești cu chimioterapie ca să ai vreo șansă, când de fapt ea nu te ajută cu nimic și este mai degrabă nocivă.

IV.Televizorul ne informează - FALS! 
Televizorul mimează informarea, manipulează! Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevărului, de dezinformare, de distrugere mentală, de inducere în eroare, de trunchiere a realității, de falsificare a istoriei, de îndobitocire și pierdere de timp. Cine vrea cu adevărat să se informeze despre adevărata realitate din jurul nostru va căuta singur informații pe internet (chiar dacă nici internetul nu este perfect). 

Psiholog Iuliana Fulaș
Sursa: www.ceicunoi.wordpress.com


Comentarii