Cum recuperați win 7 sau win 8.1, după upgrade la win 10


În urma unei solicitări primită pe email de la un utilizator, vă voi arăta în continuare cum să reveniţi la windows 7 sau 8.1, după ce a fost făcut upgrade la windows 10. 

În primul rând trebuie să subliniez că orice persoană care a făcut acest upgrade, are la dispoziţie maxim 31 de zile pentru a reveni la varianta windows anterioară. După părerea mea, timpul alocat de Microsoft este suficient de lung pentru a vă da posibilitatea să decideţi ce sistem preferați. 

Așadar, dacă aţi făcut upgrade de la win 7 la win 10, de exemplu, din meniul Settings intrați în meniul Recovery, unde veți găsi opțiunea ”Go back to Windows 7” și apăsați pe butonul ”Get started”. La fel se va proceda și în cazul recuperării windows 8.1. După expirarea celor 31 de zile, opțiunea respectivă nu va mai fi afișată. În același timp, licența pentru win 10 va rămâne valabilă. 

Am văzut până acum multe tutoriale privind recuperarea vechiului sistem windows, însă foarte puține fac referire și la termenul maxim alocat de Microsoft. Pentru mai multe detalii vezi tutorialul video de mai jos...


M.M.

Comentarii