Serie de evenimente SummmerKiss Live Concerts în piața Ovidiu


Spectacole live în peninsula constănțeană în patru weekend-uri succesive
Dacă stațiunea Mamaia oferă weekend-uri culturale, orașul Constanța vine de această dată cu un alt tip de ofertă estivală, tot gratuită. Kiss FM şi Asociaţia Descoperă Constanţa, în calitate de organizatori, vor aduce patru concerte în cele patru weekenduri ce vor urma în zilele de 23 și 30 iulie, respectiv 6 şi 13 august. Evenimentele sunt susţinute exclusiv de organizatori, fără finanţare din partea Primăriei Constanţa sau vreunei alte instituţii de stat.

De precizat că această serie de evenimentele din piaţa Ovidiu nu face parte din programul Festivalul Verii, care se derulează în același timp în staţiunea Mamaia, ea fiind independentă de calendarul autorităţilor locale.

Cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi artişti români ai momentului vor concerta live, pe o scenă de mari dimensiuni dotată cu unul dintre cele mai performanţe sisteme de sonorizare din România: L-acoustics K2.

Victor Maxim, project manager Descoperă piaţa Ovidiu şi preşedinte al asociaţiei Descoperă Constanţa a declarat: „Am ales Kiss FM pentru faptul cã este cel mai ascultat post de radio din România, are un sistem excelent de management al artiştilor, o relaţie deosebită cu aceştia și în special, din punct de vedere personal, cu cei de la Carla's Dreams. Concertele fac parte din strategia de brand turistic a pieţei Ovidiu, unde dorim să oferim constănţenilor şi turiştilor, deopotrivă, o alternativă de evenimente diversificate ca şi conţinut pe tot parcursul anului. De la teatru şi film, la concerte şi spectacole live, toate vor oferi o paletă de spectacole pentru toate categoriile de public”.

La rândul lor, Sergiu şi Andrei, îndrăgiţii matinalului Kiss FM, cei care vor prezenta și concertele din peninsulă, au spus: „Suntem pentru prima dată prezenţi în Constanţa cu proiectul nostru Summer Live Concerts. Am urmărit evoluţia pieţei Ovidiu şi credem cã este cea mai bună locaţie pentru artiştii, trupele şi vedetele ce vor urca pe scena SummerKiss în această vară. Dacă în primele două spectacole veţi cunoaşte deja artiştii preferaţi ce vor cânta, în al treilea şi al patrulea îi vom întreba pe ascultătorii Kiss FM, pe spectatorii constănţeni şi turiştii de pe litoral, ce artişti sau trupe din România ar mai prefera să vadă aici. Va promitem un show în premieră pentru Constanţa şi, de ce nu, chiar la nivel naţional".

Tehnicienii au început deja să instaleze o scenă de mari dimensiuni pe locul evenimentului: „Scena folosită este deja cunoscută de vedetele din România, impresionant fiind sistemul audio L-acoustics K2, unul dintre cele mai performante din lume pentru concerte live, care este folosit şi de marile vedete de peste ocean", a precizat directorul tehnic al evenimentului, Arthur Fleischer, de la firma specializată Alpha Sound.

Programul concertelor SummerKiss Live Concerts din piaţa Ovidiu

23 iulie, orele 20:00-23:00
Smiley
Adi Sana Akcent
Alex Velea
Feli Cabron band
Mihail

30 iulie, orele 20:00-23:00
Carla's Dreams
Delia
Alina Eremia
Lora
Grasu XXL
Gues Who

Pentru următoarele două concerte, respectiv cele din 6 şi 13 august, publicul va alege trupele şi artiştii ce vor veni pe scena din Constanța.

Dan NEDELCU

Comentarii