Complexul Vox Maris din Costineşti, rămâne în mare vogă


Rezervările ocupă deja 98% din capacitate!
Complexul „Vox Maris Grand Resort” din Costineşti se relansează din 5 mai cu serie de evenimente tematice, dar şi cu oferte pentru toate categoriile de turişti. “Vox Maris Grand Resort“ se va promova în acest an ca un produs complet şi zone exclusiviste, pe litoralul românesc.

„Vox Maris este singurul resort care se poate adresa tuturor categoriilor de clienţi datorită facilităţilor oferite și este singurul de pe litoral care dispune de un club în incintă (cu o capacitate de 3.500 de locuri). Complexul va fi deschis, în acest an până la 25 septembrie. Până în prezent  gradul de ocupare obținut în urma rezervărilor a ajuns deja de 98%”, a declarat Bogdan Achiţei, directorul de marketing al „Vox Maris Grand Resort”.

Pe lângă turiştii români, ansamblul de vile din Costinești va mai primi, în acest an, grupuri de turişti din Israel şi Polonia, precum şi turişti individuali din multe alte ţări. Printre ofertele speciale promovate de Vox Maris se numără cele pentru familii, ofertele de tip „Shock” (79 de lei de persoană, pe noapte, pentru perioadele 5 mai - 16 iunie, respectiv 3 - 15 septembrie), oferte romantice etc. De asemenea acordă zile gratuite de vacanţă - oricâte nopţi achiţi, primeşti una gratuit, cu excepţia perioadei 13 iulie – 20 august). 

Ofertă specială de Rusalii 
De Rusalii, două persoane vor plăti pentru o cameră, cu mic dejun inclus, între 499 şi 799 de lei, în funcţie de durata şederii (2 - 4 nopţi). Primul copil, de până în 7 ani, va avea acces gratuit, iar pentru al doilea se va plăti 50% din tarif. Totodată, oferta din această perioadă include și acces gratuit la parcul de aventură “Paradis Land”, din Neptun. Pentru rezervările făcute până la 25 aprilie, cu plata integrală, va fi acordată o reducere de 10%. 

Evenimentele sezonului estival 2107
Printre evenimentele tematice ce vor fi găzduite de Vox Maris se numără: ”Carnaval la Vox Maris“, ”Seară Grecească“, HOP - Gala Tânărului Actor” sau „Gala Fashion TV”. De asemenea, între 1 iulie și 31 august vor fi organizate în clubul „Vox Maris”, sătămânal, petreceri cu DJ şi artişti internaţionali.

„Chiar dacă turiştii noştri vin aici în special pentru Vox Maris, Costineştiul a rămas în continuare o staţiune a tineretului, atractivă, cu un mare potenţial. În acest moment se lucrează la lărgirea plajei, care va aduce cu siguranţă un plus de valoare staţiunii”, a mai precizat Bogdan Achiţei.

Un complex turistic vechi, dar modern și mare în vogă 
Construit pe o suprafaţă de 7 hectare, în urmă cu 57 de ani, complexul de 4 stele plus Vox Maris Grand Resort este situat în inima staţiunii Costineşti, la câţiva zeci de metri de mare, la 70 km de cel mai apropiat aeroport (Mihail Kogălniceanu) şi la 250 km Bucureşti. Ansamblul de vile are o capacitate de 400 de camere duble sau twin, junior suite şi apartamente cu 2 şi 3 camere. Complexul deţine o sală de fitness, cu antrenor, teren de tenis de câmp, bowling, biliard, 3 piscine pentru adulţi şi una pentru copii, jacuzzi, loc de joacă pentru copii și un  centru de conferinţe cu 11 săli. Vox Maris poate găzdui evenimente de până la 1.000 de persoane și pune la dispoziție o parcare cu o capacitate de 500 de locuri.

Harta complexului


D.N.

Comentarii