Se deschid noile curse regulate de pe aeroportul constănțean


Începând din 27 aprilie se deschid noile curse regulate externe din Constanța, către Roma, Paris și Milano (2 frecvenţe/săptămână), anunță reprezentanții societații naționale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. 

De asemenea, în luna mai se va redeschide destinația Bruxelles (o frecvenţă/săptămână), iar din iunie se vor deschide noile curse regulate interne către Iasi, Oradea (o frecvenţă/săptămână), Timișoara si Cluj Napoca (2 frecvenţe/săptămână). 

Potrivit sursei citate, din luna iulie se dublează numărul frecvenţelor pe destinaţia Londra (4 /săptămână), iar cursa regulată către Istanbul se menţine cu aceeasi frecvenţă de anul trecut (4/săptămână).

„Estimăm că aceste noi curse vor duce la o creştere semnificativă a traficului de pasageri în anui 2017”, precizează directorul general al societații, Bogdan Ionuț Artagea.

S.N. Aeroportul Internaţionai Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. a înregistrat în primul trimestrul al anului curent un tradic total de 15.503 pasageri şi 185 tone de marfă, precum și un număr de 769 mișcări de aeronave (aterizări şi decolări).

D.N.

Comentarii