Sunwaves Festival/SW 21 la Mamaia, de 1 Mai - prețul biletelor și line-up


Festivalul de muzică electronică Sunwaves Festival SW 21, ajuns la ediția cu numărul 21, se va desfăşura pe plaja din Mamaia Nord timp de patru zile. Din line-up fac parte DJ români şi internaţionali, din Germania, Italia, România etc., printre care se numără: Alex & Digby, Alexandra, Amir Javasoul, Apollonia, Arapu, Barac, Cally, Clovis, Daniel Maher, Gescu, Gettic Funk (Piticu, Xandru, Funk E), Ion Ludwig, Lamache, Loco Dice, Marc Antona, Marco Carola, Mihigh, Neverdogs, Priku, Ricardo Villalobos, Sepp, Sonja Moonear, Sublee, The Martinez Brothers, Vincent Iulian.

Seria de evenimente de pe litoral va demara joi, 27 aprilie, cu prima ediție din acest an a tradiționalului festivalul de muzică electronică underground, care se desfășoară de 11 ani după același concept unic care l-a consacrat. Aici sunt aşteptaţi peste 8.000 de turişti străini, dintre care 6.000 au achiziționat deja bilete online (majoritatea din Marea Britanie, Italia, Franţa şi Germania - prețurile fiind mici în România, dar nici artiștii nu sunt scumpi), precum și alte mii de vizitatori români. Proporția este, în general, de 60% spectatori români și 40% străini, după cum a declarat Ioan Borzea, organizatorul evenimentului. ”În mod sigur vor mai fi vândute încă cel puțin 2.000 de bilete online pentru străini. Timp de 4 zile și 4 nopți se va auzi muzică electronică de cea mai bună calitate. Mai mulți artiști și-au manifestat dorința de a concerta câte 10 ore non stop. Prețul biletelor de intrare este de 149 lei, 189 lei, 225 lei pentru 4 zile, și de 70 - 100 – 150 lei pentru o zi de festival. Bugetul alocat pentru organizare este de aproximativ 500.000 de euro”, a precizat Ioan Borzea.

Ioan Borzea
Pe o suprafață de 12.000 mp. de nisip, respectiv pe plajele Crazy Beach și H2O, vor fi amplasate 4 scene, de pe care vor concerta 68 de DJ, în prezența a 80.000 - 100.000 de vizitatori repetitivi, potrivit estimarii organizatorilor. Artiștii vor sta în Mamaia  de joi și până luni, iar cazarea se va face  la hotelul Vega și în complexul Summerland din Mamaia.

Sunwaves Festival are două ediții și în acest an, una de 1 mai și una începând din 20 august. 

D.N.

Comentarii