Proiecte noi și discounturi la prima ediție a Târgului Imobiliar Constanţa


Prima ediție a manifestării Târgul Imobiliar Constanţa se desfășoară în perioada 5 – 7 mai 2017, în centrul comercial VIVO! Constanţa, intrarea 3. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR).


Potrivit organizatorilor, pentru oricine este interesat de o locuință nouă, o casă de vacanță sau o oportunitate de investiție la malul mării, expozanții oferă discount-uri, consultanță financiară gratuită și soluții flexibile, personalizate, pentru fiecare tip de venit. 

Lipsă acută de terenuri disponibile în intravilan
Directorulu general al CCINA, Dănuţ Jugănaru a declarat că, în ultimii ani, Constanţa nu a mai avut un astfel de târg, așa cum au alte oraşe mari din țară, deși se manifestă o creştere semnificativă a cererii de locuințe și în această zonă. Pe de altă parte, sectorul imobiliar se confruntă în municipiul Constanţa cu o lipsă acută de terenuri disponibile în intravilan. În schimb există posibilități  externe de dezvoltare, pe terenuri ce pot fi trecute în intravilan. În acest context mii de constănţeni au apelat la soluția construirii de locuințe în localitățile din jur.


Onix Blue Mamaia Nord
Târgul reunește, zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00, jucători de pe piața de real estate. Standurile ocupă o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, în care sunt prezenţi doisprezece expozanţi, dintre care patru ansambluri rezidenţiale, două agenţii imobiliare, un broker imobiliar, o platformă electronică de tranzacţionare a spaţiilor locative, un auditor energetic şi trei bănci. Printre aceștia se numără: Onix Residence SRL, Building Ștefan AOP SRL, Alezzi Beach Resort SRL, agenţia Acord Imobiliar, Broker Imobiliare Marcu SRL – Verona Residence, Termogaz Service SRL (auditor energetic), Alpha Bank România, Raiffeisen Bank, BRD și alții. 

Celor menționați li se adaugă și storia.ro – o platformă online de anunţuri, dedicată exclusiv sectorului imobiliar, lansată de OLX. Aceasta oferă peste 50 de filtre de căutare, o hartă completă a zonei alese, cu puncte de interes multiple, precum şi un comparator de preţuri specifice fiecărei regiuni în parte. 

Un nou proiect exclusivist în nordul stațiunii Mamaia
Un proiect exclusivist prezentat la tîrg este cel de apartamente noi Alezzi Beach Resort, care este cel mai nou ansamblu rezidenţial din Mamaia Nord. Acesta are toate apartamentele (studiouri, 2 camere, 3 camere, penthouse) cu terasă individuală și vedere spre mare. Infrastructura generală a proiectului, include restaurante cu specific mediteraneean - pescăresc, oriental - turcesc şi italian (dispuse la parterul clădirilor),  acces controlat în zonă, centru Spa cu piscină interioară, sală de fitness, salon de înfrumuseţare, piscine exterioare pentru copii şi adulţi, locuri de joacă, farmacie, gelaterie, spaţii verzi, curţi interioare spaţioase, locuri de parcare (subterane şi supraterane). Alezzi Beach Resort SRL este dezvoltatorul care a pus în operă proiectele ansamblului Mamaia Summerland, hotelurilor Malibu  din Mamaia și Oxford din Constanța. 

D.N.

Comentarii