Câteva site-uri instructive și utile despre care, probabil, nu ai auzit încă


Accountkiller - îți dă posibilitatea de a vă șterge foarte simplu și rapid orice cont de pe rețelele de socializare. De obicei ca să ajungi la opțiunea de ștergere a unui cont trebuie să treci prin mai mulți pași după care, vei ajunge la link-ul final. Acest site îți oferă îndrumări și link-uri directe către ștergerea contului, economisind timp prețios și nervi inutili.
Receive-sms-online - oferă posibilitatea de a primi sms-uri gratuite de la oricine, pe un număr fictiv alocat de site-ul respectiv. Este un procedeu util atunci când, de exemplu, te înscrii pe un website, un forum etc., în care nu ai încredere, și ți se solicită un număr de telefon pentru confirmare. Atenție însă, nu utiliza numărul respectiv pentru conturi mai sensibile, precum google, facebook sau conturi legate de carduri bancare, pentru că sms-ul primit este vizibil. Deci, atenție maximă!!! 
Oldversion - oferă pentru descărcare versiuni de aplicații care pot fi folosite pe windows 95, 97, 2000, XP etc. Este util pentru cei care au sisteme de operare foarte vechi. 
Instructables - este un site pe care pot fi găsite idei despre cum îți poți construi singur diverse obiecte utile, din diferite materiale. Fiecare articol conține imagini și instrucțiuni concrete pentru realizarea lor. 
Geektyper - este un site funny, care simuleaza diferite operatiuni de spargere a securității cibernetice, prin care îți poți păcăli prietenii că ești un mare hacker.

Mai multe amănunte în tutorialul video de mai jos.


M.M.

Comentarii