Evolio a scos pe piață un nou smartwatch cu GPS


X-watch Sport este cel mai nou model de ceas inteligent Evolio, dotat cu receptor GPS de mare precizie, precum și cu alți senzori. Acest smartwatch permite localizarea geografică precisă, monitorizarea cu mare acuratețe a mișcării și obținerea în timp real de informații precum altitudine, presiune atmosferică, temperatură, puls etc.

X-watch Sport aduce ca noutate în gama Evolio, posibilitatea de măsurare precisă a mișcării utilizând și receptorul GPS integrat. Acesta permite o calculare exactă  a mișcării reale și, implicit, a energiei consumate, luând în considerare atât distanța parcursă cât și diferența de altitudine, în sporturi precum ciclism, alergare, drumeție  montană etc., anunță compania producătoare.

O altă noutate a noului model X-watch Sport  este funcția cardio dinamică, ce măsoară pulsul în timp real și în mod continuu. Ceasul are un ecran tactil IPS de 1,3 inch, cu diverse ecrane customizabile de tip sport, classic, chronograph etc. El este compatibil cu sistemele de operare Android și IOS și are implementate toate funcțiile disponibile pe modelele anterioare, oferind utilizatorului posibilitatea de a prelua apeluri și citi notificări de tip SMS, Facebook, Wathsapp, Skype etc. 

De asemenea, acest gadget dispune de un docking station cu acumulator, care poate fi folosit ca baterie externă, pentru ca el să poată fi reîncărcat complet, în orice moment, susține sursa citată.

Ceasul inteligent X-watch Sport este disponibil în rețelele de retail la prețul recomandat de vânzare de 699 lei. 
“Piața de wearables a înregistrat în primele 4 luni ale acestui an un progres de aproximativ 120% față de perioada similară a anului trecut. Pe această piață Evolio se situează în top 3 branduri de dispozitive purtabile. Cel mai bine vândut smarwatch Evolio este modelul X-watch Pro, cu peste 20.000 de unități vândute în ultimele 12 luni”, a declarant Liviu Nistoran, CEO și fondator Evolio.

Evolio este brandul românesc cu cea mai largă gamă de produse electronice, IT și de telecomunicații, fiind lider de piață în categoria brandurilor locale pe segmentele GPS, drone, ceasuri inteligente și camere video de acțiune.

D.N.

Comentarii