Philip Morris a deschis la Constanţa al doilea IQOS Store din România


Situat în incinta City Park Mall, IQOS Store Constanța, având o suprafață de aproximativ 60 mp., oferă nu doar o experiență comercială premium, ci va fi un hub pentru idei, trenduri și experiențe, potrivit unui comunicat de presă al companiei Philip Morris Trading 

Primul loc de întâlnire offline a comunității IQOS din aceasta zonă a țării asigură o interacțiune directă cu universul brandului într-o atmosferă relaxată, ce îmbină zona comercială de achiziţionare de dispozitive şi accesorii IQOS, cu zona de relaxare de tip lounge. Vizitatorii pot beneficia aici de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și vor avea acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate și la o gamă largă de accesorii, informează sursa citată.

Branislav Bibic, CEO Philip Morris Trading, a declarat: „Conceptul IQOS Store, ce va fi implementat și în alte orașe, este unul bine definit, dar suntem conștienți că fiecare spațiu IQOS împrumută din efervescența orașului și a comunității dinamice în mijlocul căreia se dezvoltă. Inovația, entuziasmul, dorința de noutate sunt lucruri care reflectă întocmai și identitatea brandului. Suntem bucuroși că prin acest nou spațiu din Constanța suntem mai aproape de misiunea companiei Philip Morris International, aceea de a le oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi un viitor fără fum.” 

Philip Morris International Inc. (PMI) a anunțat recent, o investiție de 490 de milioane de euro pentru a transforma fabrica de țigări din Otopeni, România, într-o unitate de producție a rezervelor din tutun care se folosesc împreună cu IQOS, dispozitivul revoluționar care încălzește tutunul în loc să îl ardă. Aceste rezerve din tutun sunt comercializate în prezent sub denumirea de HEETS. 

Procesul retehnologizării fabricii din ţara noastră a fost început anul acesta, unitatea de producţie trecând printr-o primă fază a transformării, care presupune instalarea de aparatură tehnologică nouă, cu ajutorul căreia va fi demarată producţia. Până în anul 2020, în fabrica de la Otopeni va fi finalizat procesul de transformare prin extinderea cu încă o secţie de procesare a tutunului. Investiţia de la Otopeni reprezintă cea mai mare tranformare a unei fabrici din istoria PMI, potrivit reprezentanților companiei.

Lansat în Japonia în anul 2015, iar pe piaţa din România la finalul aceluiaşi an, dispozitivul IQOS este un nou produs, destinat fumătorilor adulți, care propune utilizarea tutunul prin încălzire - fără ardere, fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros. 

Informații MEDIALOG

Comentarii